Robert Åkerfeldt

Ring 0704-50 29 50

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Medlem i

sbr
Areauppmätning

 
 
Ni når mig på tel. 0704-50 29 50

Många bostäder har en area som avviker mot den angivna arean i kontrakt. Att bostadens area är korrekt angiven är viktigt när du ska köpa eller sälja. Äldre bostäder är ofta uppmätta enligt äldre kriterier. Idag beräknas ytan på ett annat sätt vilket ofta tillägger fler kvadratmeter. Som säljare är du ansvarig för att boarean är korrekt, oavsett om fel existerande innan du köpte bostaden. Visar sig bostaden vara mindre än du angivit i bostadsbeskrivningen kan du bli återbetalningsskyldig. Bostadsrättens area har stor betydelse för priset och därav något man bör kolla upp om man är osäker eller helt enkelt saknar information.

För bostäder tillämpas mätregler enligt Svensk Standard. Som hjälpmedel för att mäta ytor använder vi oss av laseravståndsmätare.

Efter en areamätning utges ett Mätbevis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saklig, proffsig, ambitiös besiktning. Kan varmt rekommendera Robert! Märktes verkligen att Robert har koll på "läget". Väldigt värdefullt att i efterhand kunna bolla besiktningsfynden med Robert. 
Lina C Mer än ett år sedan - Eniro
Professionellt! Vi är mycket nöjda med Roberts besiktning utav vår framtida bostad. Han var mycket kunnig, noggrann och trevlig. Förklarade utförligt så att även den okunnige förstod. Fick bra tips och råd och skulle absolut anlita honom igen. Rekommenderar honom!
Patricia A 2015-01-27 18:55 - Eniro