Robert Åkerfeldt

Ring 0704-50 29 50

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Medlem i

sbr
Entreprenadbesiktning

 
 
Ni når mig på tel. 0704-50 29 50

Entreprenadbesiktning - så du vet att allt går rätt till.

Att bygga om, bygga till eller bygga nytt är en process som innehåller många moment. En del ganska självklara, andra lite mer komplicerade och kanske delvis utanför din egen trygghetszon. Det är helt enkelt inte lätt att ha koll på allt.

Låter du mig göra en entreprenadbesiktning, så ser jag till att allt går enligt planerna, dvs vad som står i kontraktet med byggaren. Du väljer själv om och när du ska anlita mig i byggprocessen; före, under eller efter. Det kan med andra ord handla om förbesiktning, slutbesiktning, efterbesiktning, garantibesiktning och särskild besiktning.

Upptäcks några felaktigheter eller avvikelser, så vidtar jag åtgärder, vilka i värsta fall kan leda till att bygget stoppas. En entreprenadbesiktning för privatpersoner bygger på Konsumenttjänstlagen, exempel på avtalsformer är Småhusentreprenader ABS09 och Hantverkarformuläret. För mig är det vardag, för dig en extra trygghet. Ge inte avkall på den.

Saklig, proffsig, ambitiös besiktning. Kan varmt rekommendera Robert! Märktes verkligen att Robert har koll på "läget". Väldigt värdefullt att i efterhand kunna bolla besiktningsfynden med Robert. 
Lina C Mer än ett år sedan - Eniro
Professionellt! Vi är mycket nöjda med Roberts besiktning utav vår framtida bostad. Han var mycket kunnig, noggrann och trevlig. Förklarade utförligt så att även den okunnige förstod. Fick bra tips och råd och skulle absolut anlita honom igen. Rekommenderar honom!
Patricia A 2015-01-27 18:55 - Eniro